Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall zafira 2.0 cdti 110pk

Stage 1 Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 190pk +72.7%
Koppel 300nm 400nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft tuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk?

De standaard software in de motor computer van uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk zult u merken dat uw Vauxhall Zafira veel soepelder gaat door chip tuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer vermogen
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Exclusief gebruik van de beste Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk chiptuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk. Via deze methode hoef je zelfs de Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 110pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.