Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 115pk +9.5%
Koppel 150nm 165nm +10%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk?

Het standaard programma in de ecu van uw Vauxhall Zafira is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Vauxhall ecu chiptuning.

Door het chiptunen van uw Vauxhall auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Vauxhall Zafira chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer koppel uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Ontdek wat chip tuning voor uw Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk auto kan doen:

Verschillende vormen Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk motor tuning:

Voor het Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk.

Daardoor is dit een voordelige Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Vauxhall Zafira 1.6i 16v 105pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files Alpine
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Vauxhall auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Vauxhall auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.