Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall zafira 2.0 cdti 130pk

Stage 1 Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 190pk +46.2%
Koppel 300nm 400nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Vauxhall auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk zult u merken dat uw Vauxhall Zafira veel lekkerder rijdt door tuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​ met uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk​
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer performance uit uw Vauxhall

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk!

Stage 2 Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 130pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Vauxhall baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Vauxhall al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Vauxhall en bent u uw Vauxhall dus even kwijt.