Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall insignia 2.0 turbo 250pk

Stage 1 Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 250pk 295pk +18%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Vauxhall Insignia een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Vauxhall Insignia zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Vauxhall Insignia chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​ met uw Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk​
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chippen Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Exclusief gebruik van de beste Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk tuning software
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk motor tuning:

Voor het Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 250pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Vauxhall auto, zonder dat hierbij veranderingen Vauxhall baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Vauxhall auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.