Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall zafira 2.0 di 82pk

Stage 1 Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 82pk 107pk +30.5%
Koppel 185nm 235nm +27%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Vauxhall Zafira is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Vauxhall auto tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Vauxhall Zafira tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Vauxhall Zafira meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken uit uw Vauxhall
 • Geluid klinkt sportiever
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat dat precies, remappenVauxhall Zafira 2.0 DI 82pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk wordt!
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk
 • De beste Vauxhall Zafiratuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk. Met deze manier moet je zelfs de Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk chiptuning. Hierbij pas je de Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk haalt.

Stage 2 Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 DI 82pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Vauxhall chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Vauxhall .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.