Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall astra 1.4 turbo 140pk

Stage 1 Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 160pk +14.3%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk kan doen:

De ecu software van uw Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Vauxhall auto motor tuning.

Door het chippen van uw Vauxhall auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk zult u merken dat uw Vauxhall Astra veel soepelder rijdt door chiptuning Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Vauxhall Astra meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk
 • Sneller optrekken
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Vauxhall

Hoe gaat dat precies, remappen van een Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk?​

Bij stage één tunen Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning files
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk kan worden!

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk is een veelvoorkomende methode om je Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk ECU software kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Vauxhall Astra 1.4 Turbo 140pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Vauxhall chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Vauxhall auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.