Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall insignia 2.0 turbo 220pk

Stage 1 Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 220pk 295pk +34.1%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk?

Het standaard programma in de ecu van uw Vauxhall Insignia is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Vauxhall auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Vauxhall Insignia veel lekkerder gaat door Vauxhall Insignia chip tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer performance
 • Beter geluid uit uw Vauxhall
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Goede Vauxhall Insigniatuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk auto kan doen:

Methodes voor Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk motor tuning:

Voor het Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk.

Hierdoor is dit een voordelige Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Vauxhall Insignia 2.0 Turbo 220pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Dacia ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.