Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 230pk +15%
Koppel 280nm 340nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Vauxhall auto ecu chiptuning.

Door het tunen van uw Vauxhall auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Vauxhall Zafira chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Vauxhall Zafira veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer vermogen uit uw Vauxhall
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • De beste Vauxhall Zafiratuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk chiptuning genoemd. Je Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Vauxhall Zafira 1.6 Turbo 200pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

BMW ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Vauxhall , zonder dat hierbij aanpassingen Vauxhall baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Vauxhall al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.