Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall zafira 2.0 turbo opc 240pk

Stage 1 Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 275pk +14.6%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk kan doen:

De ecu software van uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk gaat u merken dat uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk veel lekkerder rijdt door Vauxhall Zafira tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Vauxhall Zafira meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningVauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk waarborgen. Zonder uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Exclusief gebruik van de beste Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk

Ontdek wat auto tuning voor uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk auto kan doen:

Methodes voor Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk motor tuning:

Voor het Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoef je zelfs de Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 240pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Vauxhall al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Vauxhall auto en bent u uw Vauxhall auto dus even kwijt.