Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 160pk +33.3%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Vauxhall Zafira is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Vauxhall Zafira tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Vauxhall Zafira meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk:​​

 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, chiptuningVauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk.

Veilige chip tuning door

 • Exclusief gebruik van de beste Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat chip tuning voor u Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk auto kan doen:

Methodes voor Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 120pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Vauxhall .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Vauxhall en bent u uw Vauxhall dus even kwijt.