Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall zafira 1.6 cng turbo 150pk

Stage 1 Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 185pk +23.3%
Koppel 210nm 280nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk. Je Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Vauxhall
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever karakter
 • Meer plezier uit uw Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Vauxhall auto
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van goede Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk tuning files
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk is een veelvoorkomende methode om je Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Vauxhall Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Oldsmobile
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Vauxhall auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Vauxhall zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Vauxhall doen.