Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall zafira 1.7 cdti 110pk

Stage 1 Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 150pk +36.4%
Koppel 260nm 330nm +26.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Vauxhall Zafira door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door tuning Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer performance
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, chiptuningVauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk wordt!
 • Gebruik van goede tuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk haalt.

Stage 2 Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Vauxhall Zafira 1.7 CDTi 110pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Vauxhall baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Vauxhall al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Vauxhall auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Vauxhall auto doen.