Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall astra 1.4 turbo 120pk

Stage 1 Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 160pk +33.3%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk ecu van uw Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk. Je Vauxhall Astra zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever geluid
 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance uit uw Vauxhall

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning files
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Ontdek wat auto tuning voor u Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk kan doen:

Methodes voor Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk motor tuning:

Voor het Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk is een veelvoorkomende methode om je Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier moet je zelfs de Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk ECU niet te ontmantelen.

Je Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk.

Gespecialiseerde notie over Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Vauxhall Astra 1.4 Turbo 120pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Vauxhall auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.