Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall zafira 2.0 cdti 165pk

Stage 1 Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 205pk +24.2%
Koppel 350nm 430nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk auto chiptunen?

De standaard software in de Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk ecu van uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Vauxhall ecu chiptuning.

Door het tunen van uw Vauxhall kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Vauxhall Zafira tunen. Je Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer vermogen
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk!

Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Vauxhall Zafira 2.0 CDTi 165pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Jeep ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.