Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall zafira 2.0 turbo opc 200pk

Stage 1 Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 240pk +20%
Koppel 250nm 360nm +44%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk auto kan doen:

De ecu van uw Vauxhall Zafira is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Vauxhall auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Vauxhall Zafira tunen. Je Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk
 • Aangenaam rijden​​
 • Mooier geluid uit uw Vauxhall
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • De beste Vauxhall Zafirachiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk chiptuning. Hierbij pas je de Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk haalt.

Voor wie alles uit hun Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Vauxhall Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland Lamborghini
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Vauxhall baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.