Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall zafira 1.9 cdti 120pk

Stage 1 Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 280nm 360nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer PK’s
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chippenVauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Vauxhall Zafira 1.9 CDTi 120pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Vauxhall chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Vauxhall auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Vauxhall zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Vauxhall doen.