Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Vauxhall zafira 1.4 turbo 140pk

Stage 1 Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 160pk +14.3%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk auto kan doen:

De ecu software van uw Vauxhall Zafira is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Vauxhall ecu chiptuning.

In een paar uur kan je Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Vauxhall Zafira chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Vauxhall Zafira veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk​
 • Geluid klinkt mooier
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning files

Ontdek wat chip tuning voor uw Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk auto kan doen:

Methodes voor Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk is een veelvoorkomende methode om je Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk.

Hierdoor is dit een voordelige Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk genoemd. Je Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Vauxhall Zafira 1.4 Turbo 140pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Renault bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Vauxhall al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Vauxhall en bent u uw Vauxhall auto dus even kwijt.