Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 130pk +18.2%
Koppel 170nm 215nm +26.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chiptunen van uw Suzuki kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chiptuning Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Suzuki SX4 S-Cross zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer koppel
 • Geluid klinkt harder uit uw Suzuki
 • Comfortabeler rijden​ met uw Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tunen Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van de beste Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk is een populaire methode om je auto te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde notie over Suzuki SX4 S-Cross 1.0 Boosterjet 110pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Suzuki auto doen.