Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 190nm 240nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Suzuki Splash vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

In een paar uur kan je Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Suzuki Splash veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk​
 • Sportiever karakter
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Harder geluid uit uw Suzuki

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat het chippen voor u Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Goede Suzuki Splashtuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Suzuki Splash 1.3 DDiS 75pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Seat ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Suzuki chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Suzuki .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.