Skoda Superb 2.0 TDI 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Skoda Superb 2.0 TDI 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Superb 2.0 TDI 170pk kan doen:

De ecu van uw Skoda Superb 2.0 TDI 170pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

In enkele uren kan je Skoda Superb door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Skoda Superb 2.0 TDI 170pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Skoda Superb tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Skoda Superb 2.0 TDI 170pk:​​

 • Meer plezier uit uw Skoda Superb 2.0 TDI 170pk​
 • Meer PK’s
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Skoda Superb 2.0 TDI 170pk?​

Bij stage 1 chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI 170pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Superb 2.0 TDI 170pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Skoda Superb 2.0 TDI 170pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Superb 2.0 TDI 170pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI 170pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Superb 2.0 TDI 170pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Skoda Superb 2.0 TDI 170pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Skoda Superb 2.0 TDI 170pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Skoda Superb 2.0 TDI 170pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Skoda Superbtuning files in gebruik

Ontdek wat auto tuning voor u Skoda Superb 2.0 TDI 170pk auto kan doen:

Methodes voor Skoda Superb 2.0 TDI 170pk motor tuning:

Voor het Skoda Superb 2.0 TDI 170pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Skoda Superb 2.0 TDI 170pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Skoda Superb 2.0 TDI 170pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Skoda Superb 2.0 TDI 170pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Skoda Superb 2.0 TDI 170pk aanpassen. Zonder de Skoda Superb 2.0 TDI 170pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Skoda Superb 2.0 TDI 170pk met meer kracht, zonder dat je Skoda Superb 2.0 TDI 170pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI 170pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Skoda Superb 2.0 TDI 170pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Superb 2.0 TDI 170pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Skoda Superb 2.0 TDI 170pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Skoda Superb 2.0 TDI 170pk.

Specialistische ECU software kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Skoda Superb 2.0 TDI 170pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning Hummer
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Skoda auto dus even kwijt.