Skoda Superb 2.0 TSI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Skoda Superb 2.0 TSI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 245pk +28.9%
Koppel 320nm 430nm +34.4%
 • Tuning-opties:

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1984 CC
Type ecu
Compressieverhouding 11,65 : 1
Boring X slag Bosch MG1CS001 & Bosch MG1CS111 & Temic DQ381
Motornummer 82,5 X 92,8 mm

Skoda tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Superb 2.0 TSI 190pk auto chiptunen?

De ecu van uw Skoda Superb 2.0 TSI 190pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Skoda Superb chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Skoda Superb veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw Skoda Superb 2.0 TSI 190pk​
 • Beter geluid uit uw Skoda
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, chiptuningSkoda Superb 2.0 TSI 190pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Skoda Superb 2.0 TSI 190pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Skoda Superb 2.0 TSI 190pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Skoda Superb 2.0 TSI 190pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Skoda Superb 2.0 TSI 190pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Skoda Superb 2.0 TSI 190pk
 • Gebruik van goede Skoda Superb 2.0 TSI 190pk tuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor u Skoda Superb 2.0 TSI 190pk kan doen:
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chippen voor u Skoda Superb 2.0 TSI 190pk kan doen:

Verschillende vormen Skoda Superb 2.0 TSI 190pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Skoda Superb 2.0 TSI 190pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Skoda Superb 2.0 TSI 190pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Skoda Superb 2.0 TSI 190pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Skoda Superb 2.0 TSI 190pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Skoda Superb 2.0 TSI 190pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Skoda Superb 2.0 TSI 190pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Skoda Superb 2.0 TSI 190pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Skoda Superb 2.0 TSI 190pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Skoda Superb 2.0 TSI 190pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Superb 2.0 TSI 190pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Skoda Superb 2.0 TSI 190pk ook diverse andere software modificaties voor Skoda Superb 2.0 TSI 190pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Lamborghini
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda auto, zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Skoda auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Skoda zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Skoda auto doen.