Skoda Superb 1.9 TDI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda superb 1.9 tdi 115pk

Stage 1 Skoda Superb 1.9 TDI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 285nm 350nm +22.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Superb 1.9 TDI 115pk kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Skoda Superb 1.9 TDI 115pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Skoda Superb een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Skoda Superb chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Skoda Superb veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Skoda Superb meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, chiptuningSkoda Superb 1.9 TDI 115pk?​

Bij stage 1 chiptuning Skoda Superb 1.9 TDI 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Superb 1.9 TDI 115pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Superb 1.9 TDI 115pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Skoda Superb 1.9 TDI 115pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Skoda Superb 1.9 TDI 115pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Skoda Superb 1.9 TDI 115pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Skoda Superb 1.9 TDI 115pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Skoda Superb 1.9 TDI 115pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Skoda Superb 1.9 TDI 115pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • De beste Skoda Superbchiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Skoda Superb 1.9 TDI 115pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Skoda Superb 1.9 TDI 115pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Skoda Superb 1.9 TDI 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Superb 1.9 TDI 115pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Skoda Superb 1.9 TDI 115pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Skoda Superb 1.9 TDI 115pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Skoda Superb 1.9 TDI 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Skoda Superb 1.9 TDI 115pk met meer kracht, zonder dat je Skoda Superb 1.9 TDI 115pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Skoda Superb 1.9 TDI 115pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Skoda Superb 1.9 TDI 115pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Skoda Superb 1.9 TDI 115pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Skoda Superb 1.9 TDI 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Skoda Superb 1.9 TDI 115pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Superb 1.9 TDI 115pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Skoda Superb 1.9 TDI 115pk ook diverse andere software aanpassingen voor Skoda Superb 1.9 TDI 115pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.