Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Skoda Octavia is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Skoda auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk

Hoe werkt het?​

Voor stage one tunen Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Skoda auto
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat chip tuning voor u Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk auto kan doen:

Verschillende vormen Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk motor tuning:

Voor het Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk aanpassen. Zonder de Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk met meer kracht, zonder dat je Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Skoda Octavia 2.0 TDI 115pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk. Je Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDI 115pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Skoda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Skoda doen.