Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1896 CC
Type ecu Bosch EDC15P+ & Bosch EDC16U34 & Bosch EDC17U1
Compressieverhouding 19,5 : 1
Boring X slag 79,5 X 95,5 mm
Motornummer BSW

Skoda tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

In enkele uren kan je Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Skoda Fabia meer performance heeft gekregen.

De voordelen Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Harder geluid uit uw Skoda
 • Meer performance
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tuning Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk
 • Specialistische kennis
 • Goede Skoda Fabiatuning files in gebruik

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk is een veelvoorkomende manier om je Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Fabia 1.9 TDI 105pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Fabia 1.9 TDI 105pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda , zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.