Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 310nm 365nm +17.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk?

De ecu software van uw Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Skoda Octavia zult u merken dat uw Skoda Octavia veel soepelder rijdt door tuning Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid
 • Meer performance uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk.

Veilige chiptuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk
 • De beste Skoda Octaviachiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk kan doen:

Methodes voor Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk!

Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Octavia 1.9 TDI 115pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda , zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda en bent u uw Skoda auto dus even kwijt.