Skoda Superb 1.4 TSI 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Skoda Superb 1.4 TSI 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 170pk +21.4%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Superb 1.4 TSI 140pk kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Skoda Superb is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chippen van uw Skoda auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Skoda Superb chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Skoda Superb veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Sportiever karakter
 • Beter geluid uit uw Skoda

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Skoda Superb 1.4 TSI 140pk?​

Voor stage one tunen Skoda Superb 1.4 TSI 140pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Skoda Superb 1.4 TSI 140pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Skoda Superb 1.4 TSI 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Skoda Superb 1.4 TSI 140pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Skoda Superb 1.4 TSI 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Skoda Superb 1.4 TSI 140pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Skoda Superb 1.4 TSI 140pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Skoda Superb 1.4 TSI 140pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Goede Skoda Superbchiptuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Skoda Superb 1.4 TSI 140pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Skoda Superb 1.4 TSI 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Superb 1.4 TSI 140pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Skoda Superb 1.4 TSI 140pk.

Hierdoor is dit een voordelige Skoda Superb 1.4 TSI 140pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Skoda Superb 1.4 TSI 140pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Skoda Superb 1.4 TSI 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Skoda Superb 1.4 TSI 140pk!

Skoda Superb 1.4 TSI 140pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Skoda Superb 1.4 TSI 140pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Skoda Superb 1.4 TSI 140pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Superb 1.4 TSI 140pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Skoda Superb 1.4 TSI 140pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Skoda Superb 1.4 TSI 140pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Skoda Superb 1.4 TSI 140pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Skoda Superb 1.4 TSI 140pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Ford
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Skoda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda en bent u uw Skoda auto dus even kwijt.