Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 135pk +22.7%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Skoda Rapid is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Skoda Rapid zult u merken dat uw Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk veel soepelder rijdt door Skoda Rapid tunen. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Minder brandstof gebruik van uw Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk

Hoe gaat dat precies, chippenSkoda Rapid 1.0 TSi 110pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk
 • De beste Skoda Rapidchiptuning software in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk motor tuning:

Voor het Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Met deze manier moet je zelfs de Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk!

Chiptuning Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk ECU software inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Rapid 1.0 TSi 110pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Skoda
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda en bent u uw Skoda auto dus even kwijt.