Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 64pk 75pk +17.2%
Koppel 125nm 145nm +16%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Skoda kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk gaat u merken dat uw Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk veel soepelder rijdt door Skoda Fabia chip tunen. Je Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw Skoda
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, remappenSkoda Fabia 1.9 SDI 64pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk kan worden!
 • Exclusief gebruik van de beste Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk tuning files
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk. Zonder de Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk chiptuning. Je Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Skoda Fabia 1.9 SDI 64pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda , zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Skoda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.