Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 280nm 330nm +17.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Skoda Superb gaat u merken dat uw Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk veel soepelder rijdt door chip tuning Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Skoda Superb meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter

Hoe werkt het?​

Voor stage one tunen Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Skoda auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk tuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk. Via deze manier hoef je zelfs de Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk ECU niet te ontmantelen.

Je Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Skoda Superb 1.6 TDI CR 120pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Skoda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.