Skoda Superb 1.9 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Skoda Superb 1.9 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Skoda Superb is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Skoda Superb kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Skoda Superb is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Skoda Superb 1.9 TDI 105pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Skoda Superb 1.9 TDI 105pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Superb 1.9 TDI 105pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Skoda Superb 1.9 TDI 105pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Skoda Superb 1.9 TDI 105pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Superb 1.9 TDI 105pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Superb 1.9 TDI 105pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Skoda Superb 1.9 TDI 105pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Skoda Superb 1.9 TDI 105pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Skoda Superb 1.9 TDI 105pk kan worden!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Superb 1.9 TDI 105pk
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • De beste Skoda Superbchiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Skoda Superb 1.9 TDI 105pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Skoda Superb 1.9 TDI 105pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Skoda Superb 1.9 TDI 105pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Skoda Superb 1.9 TDI 105pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Skoda Superb 1.9 TDI 105pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Skoda Superb 1.9 TDI 105pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Skoda Superb 1.9 TDI 105pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Skoda Superb 1.9 TDI 105pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Skoda Superb 1.9 TDI 105pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Superb 1.9 TDI 105pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Skoda Superb 1.9 TDI 105pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Skoda Superb 1.9 TDI 105pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Skoda Superb 1.9 TDI 105pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Superb 1.9 TDI 105pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Mazda ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda en bent u uw Skoda dus even kwijt.