Skoda Superb 1.6 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Skoda Superb 1.6 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1598 CC
Type ecu Bosch EDC17 C64 & Siemens/Continental PCR 2.1
Compressieverhouding 16,2 : 1
Boring X slag 79,5 X 80,5 mm
Motornummer CAYC

Skoda tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Superb 1.6 TDI 105pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Skoda Superb kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Skoda Superb 1.6 TDI 105pk zult u merken dat uw Skoda Superb veel soepelder gaat door chip tuning Skoda Superb 1.6 TDI 105pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, chippenSkoda Superb 1.6 TDI 105pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Superb 1.6 TDI 105pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Superb 1.6 TDI 105pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Skoda Superb 1.6 TDI 105pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Skoda Superb 1.6 TDI 105pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Skoda Superb 1.6 TDI 105pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Skoda Superb 1.6 TDI 105pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Skoda Superb 1.6 TDI 105pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Skoda Superb 1.6 TDI 105pk chiptuning software
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Superb 1.6 TDI 105pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Skoda Superb 1.6 TDI 105pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Skoda Superb 1.6 TDI 105pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Skoda Superb 1.6 TDI 105pk.

Daardoor is dit een voordelige Skoda Superb 1.6 TDI 105pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Skoda Superb 1.6 TDI 105pk. Via deze methode moet je zelfs de Skoda Superb 1.6 TDI 105pk ECU niet te ontmantelen.

Je Skoda Superb 1.6 TDI 105pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Skoda Superb 1.6 TDI 105pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Skoda Superb 1.6 TDI 105pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Superb 1.6 TDI 105pk chiptuning. Je Skoda Superb 1.6 TDI 105pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Skoda Superb 1.6 TDI 105pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Superb 1.6 TDI 105pk.

Zo doen wij buiten Skoda Superb 1.6 TDI 105pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files BMW
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Skoda chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Skoda .

Daarom is je Skoda al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.