Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 220pk +19.6%
Koppel 380nm 430nm +13.2%
 • Tuning-opties:

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Skoda Superb is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Skoda Superb kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Skoda Superb is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Skoda Superb tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer koppel
 • Meer rijplezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage één tunen Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Ontdek wat auto chippen voor u Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk kan doen:

Verschillende vormen Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI CR 184pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren MAN
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Skoda .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.