Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 218pk 245pk +12.4%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Skoda Superb kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Skoda Superb zult u merken dat uw Skoda Superb veel soepelder rijdt door Skoda Superb chip tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Meer PK’s
 • Minder brandstof gebruik van uw Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk
 • Sportiever geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenSkoda Superb 1.4 TSI iV 218pk?​

Bij stage 1 tuning Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Exclusief gebruik van de beste Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk tuning files
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk. Hierbij pas je de Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk haalt.

Stage 2 chiptuning Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk.

Gespecialiseerde kennis over Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk.

Zo doen wij naast chiptuning Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Skoda Superb 1.4 TSI iV 218pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

McLaren tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Skoda dus even kwijt.