Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 140pk +47.4%
Koppel 160nm 240nm +50%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk ecu van uw Skoda Fabia is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het chippen van uw Skoda auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk. Je Skoda Fabia zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk chiptuning:​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Harder geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen van een Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • De beste Skoda Fabiachiptuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk kan doen:

Ontdek wat auto tuning voor u Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk auto kan doen:

Methodes voor Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk!

Chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSI 95pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Skoda al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Skoda zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Skoda doen.