Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 135pk +42.1%
Koppel 160nm 240nm +50%
 • Tuning-opties:

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Door het chippen van uw Skoda auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Skoda Rapid is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Skoda Rapid tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Skoda Rapid meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Skoda
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Meer koppel

Hoe gaat dat precies, chippenSkoda Rapid 1.0 TSi 95pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zonder uw Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk.

Veilige chip tuning

 • Gebruik van goede Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk chiptuning files
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk is een populaire manier om je Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk.

Specialistische Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk ECU software inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Skoda Rapid 1.0 TSi 95pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Lincoln externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Skoda .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda en bent u uw Skoda auto dus even kwijt.