Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 175nm 225nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1197 CC
Type ecu Siemens/Continental Simos 10 & Temic DQ200
Compressieverhouding 10,5 : 1
Boring X slag 71,0 X 75,6 mm
Motornummer CBZB

Skoda tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Skoda Octavia is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Skoda Octavia is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Skoda Octavia veel soepelder gaat door Skoda Octavia tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever geluid
 • Aangenaam rijden​​
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer koppel uit uw Skoda

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zonder uw Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van de beste Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk tuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk kan doen:
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk. Via deze manier moet je zelfs de Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Skoda Octavia 1.2 TSI 105pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk.

Gespecialiseerde notie over Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Skoda Octavia 1.2 TSI 105pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.