Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda fabia 1.9 tdi 130pk

Stage 1 Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 170pk +30.8%
Koppel 310nm 390nm +25.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Skoda Fabia is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Mooier geluid uit uw Skoda
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk chiptuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Skoda auto
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk kan worden!

Methodes voor Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk. Met deze manier hoef je zelfs de Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Skoda Fabia 1.9 TDI 130pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Fabia 1.9 TDI 130pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning Hummer
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Skoda al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.