Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda roomster 1.2i 12v 65pk

Stage 1 Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 65pk 70pk +7.7%
Koppel 112nm 120nm +7.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na010203040506070

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk ecu van uw Skoda Roomster is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk veel soepelder gaat door chiptuning Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk. Je Skoda Roomster zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt harder
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk. Je Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Roomster 1.2i 12v 65pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Roomster 1.2i 12v 65pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Lexus
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.