Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda rapid 1.6 tdi 90pk

Stage 1 Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 150pk +66.7%
Koppel 230nm 330nm +43.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1598 CC
Type ecu Bosch EDC17C64 & Delphi DCM6.2 & Siemens/Continental PCR 2.1
Compressieverhouding 16,5 : 1
Boring X slag 79,5 X 80,5 mm
Motornummer CAY

Skoda tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk:​​

 • Meer plezier uit uw Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk​
 • Geluid klinkt beter uit uw Skoda
 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningSkoda Rapid 1.6 TDI 90pk?​

Voor stage één chippen Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk.

Daardoor is dit een voordelige Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk. Met deze manier hoef je zelfs de Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Skoda Rapid 1.6 TDI 90pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk chiptuning. Hierbij pas je de Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk ECU software notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Skoda Rapid 1.6 TDI 90pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Kia tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.