Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda roomster 1.2 tsi 105pk

Stage 1 Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 175nm 225nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Skoda Roomster vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda auto tuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Mooier geluid uit uw Skoda
 • Sneller optrekken uit uw Skoda
 • Meer plezier uit uw Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk.

Veilige auto tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor uw Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk kan doen:
 • De beste Skoda Roomsterchiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk OBD chiptuning

OBD tuning Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk is een geliefde manier om je Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk!

Chiptuning Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk haalt.

Stage 2 Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Skoda Roomster 1.2 TSI 105pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Audi
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda auto, zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Skoda .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.