Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda fabia 1.9 tdi 100pk

Stage 1 Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 140pk +40%
Koppel 240nm 320nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft tuning Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Skoda Fabia veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk
 • Meer koppel uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt harder uit uw Skoda

Hoe gaat dat precies, chiptuningSkoda Fabia 1.9 TDI 100pk?​

Bij stage één chippen Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van goede tuning files
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk motor tuning:

Voor het Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Skoda Fabia 1.9 TDI 100pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.