Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda roomster 1.4 tdi 70pk

Stage 1 Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 105pk +50%
Koppel 155nm 245nm +58.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft tuning Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk?

De ecu van uw Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Skoda Roomster is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk:​​

 • Meer plezier uit uw Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Exclusief gebruik van goede Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk tuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk is een populaire manier om je Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk aanpassen. Zonder de Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk chiptuning. Je Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Roomster 1.4 TDI 70pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Roomster 1.4 TDI 70pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Rover ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Skoda auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda en bent u uw Skoda dus even kwijt.