Skoda Superb 2.0 TSI 272pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda superb 2.0 tsi 272pk

Stage 1 Skoda Superb 2.0 TSI 272pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 272pk 350pk +28.7%
Koppel 350nm 460nm +31.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Skoda Superb 2.0 TSI 272pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Skoda Superb vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda tuning.

In een paar uur kan je Skoda Superb door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chip tuning Skoda Superb 2.0 TSI 272pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Skoda Superb 2.0 TSI 272pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Skoda Superb 2.0 TSI 272pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer performance uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Skoda Superb 2.0 TSI 272pk​
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Superb 2.0 TSI 272pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Skoda Superb 2.0 TSI 272pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Skoda Superb 2.0 TSI 272pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Skoda Superb 2.0 TSI 272pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw Skoda Superb 2.0 TSI 272pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Skoda Superb 2.0 TSI 272pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Skoda Superb 2.0 TSI 272pk wordt!
 • Exclusief gebruik van goede Skoda Superb 2.0 TSI 272pk chiptuning bestanden
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Skoda Superb 2.0 TSI 272pk wordt!

Verschillende vormen Skoda Superb 2.0 TSI 272pk motor tuning:

Voor het Skoda Superb 2.0 TSI 272pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Skoda Superb 2.0 TSI 272pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Skoda Superb 2.0 TSI 272pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Skoda Superb 2.0 TSI 272pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Skoda Superb 2.0 TSI 272pk. Zonder de Skoda Superb 2.0 TSI 272pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Skoda Superb 2.0 TSI 272pk met meer kracht, zonder dat je Skoda Superb 2.0 TSI 272pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Skoda Superb 2.0 TSI 272pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Skoda Superb 2.0 TSI 272pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Superb 2.0 TSI 272pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Skoda Superb 2.0 TSI 272pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Skoda Superb 2.0 TSI 272pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Skoda Superb 2.0 TSI 272pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Superb 2.0 TSI 272pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Skoda Superb 2.0 TSI 272pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Skoda Superb 2.0 TSI 272pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Oldsmobile motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Skoda chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.