Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda roomster 1.2 tdi 75pk

Stage 1 Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 105pk +40%
Koppel 180nm 240nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft tuning Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Skoda Roomster met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Skoda Roomster veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder
 • Meer performance uit uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tunen Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk wordt!
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Roomster 1.2 TDI 75pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Roomster 1.2 TDI 75pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning Fiat
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda , zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.