Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 2.0 tsi rs 230pk

Stage 1 Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 230pk 310pk +34.8%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1984 CC
Type ecu Siemens/Continental Simos 18 & Temic DQ250-6A/6F/6V-MQB
Compressieverhouding 9,6 : 1
Boring X slag 82,5 X 92,8 mm
Motornummer DLBA

Skoda tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Skoda Octavia is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk
 • Harder geluid
 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor u Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Goede Skoda Octaviatuning files in gebruik
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk wordt!

Verschillende vormen Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk motor tuning:

Voor het Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk!

Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Octavia 2.0 TSI RS 230pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Mini ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda auto, zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.