Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda kodiaq 2.0 tsi 190pk

Stage 1 Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 245pk +28.9%
Koppel 320nm 430nm +34.4%
 • Tuning-opties:

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Skoda Kodiaq is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chiptuning Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Skoda Kodiaq zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk
 • Geluid klinkt mooier uit uw Skoda
 • Meer performance uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Skoda Kodiaq 2.0 TSI 190pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Skoda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda auto en bent u uw Skoda auto dus even kwijt.