Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda yeti 1.8 tsi 160pk

Stage 1 Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 210pk +31.3%
Koppel 250nm 340nm +36%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda auto chiptuning.

Door het tunen van uw Skoda kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Skoda Yeti heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk gaat u merken dat uw Skoda Yeti veel lekkerder rijdt door Skoda Yeti chip tunen. Je Skoda Yeti zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk
 • Geluid klinkt beter
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tunen Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede Skoda Yetichiptuning software in gebruik

Ontdek wat chip tuning voor u Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk!

Stage 2 Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Yeti 1.8 TSI 160pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Suzuki ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Skoda auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda en bent u uw Skoda dus even kwijt.