Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda rapid 1.2 tsi 85pk

Stage 1 Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 140pk +64.7%
Koppel 160nm 225nm +40.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk kan doen:

De ecu van uw Skoda Rapid is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Skoda Rapid een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Skoda kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Skoda Rapid chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Skoda

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Goede Skoda Rapidchiptuning files in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk

Ontdek wat auto chip tunen voor u Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk auto kan doen:

Verschillende vormen Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk motor tuning:

Voor het Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk is de meest populaire methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk aanpassen. Zonder de Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk haalt.

Deze vorm van Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Skoda Rapid 1.2 TSI 85pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda auto, zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda en bent u uw Skoda dus even kwijt.