Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 1.9 tdi 105pk

Stage 1 Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1896 CC
Type ecu Bosch EDC16U1 & Bosch EDC16U34 & Temic DQ200 & Temic DQ250
Compressieverhouding 19,0 : 1
Boring X slag 79,5 X 95,5 mm
Motornummer BJB

Skoda tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk auto kan doen:

De ecu van uw Skoda Octavia is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Meer performance uit uw Skoda

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zonder uw Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van goede tuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk OBD chiptuning

OBD tuning Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk is een populaire manier om je Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk te chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk. Met deze methode moet je zelfs de Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Skoda Octavia 1.9 TDI 105pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk.

Zo doen wij naast chiptuning Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk ook verscheidene andere software modificaties voor Skoda Octavia 1.9 TDI 105pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning Volkswagen
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Skoda chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Skoda auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Skoda auto doen.