Skoda Superb 1.9 TDI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda superb 1.9 tdi 100pk

Stage 1 Skoda Superb 1.9 TDI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 140pk +40%
Koppel 240nm 320nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Superb 1.9 TDI 100pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Skoda Superb kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Skoda Superb 1.9 TDI 100pk. Je Skoda Superb 1.9 TDI 100pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw Skoda
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer rijplezier uit uw Skoda Superb 1.9 TDI 100pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Skoda Superb 1.9 TDI 100pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Skoda Superb 1.9 TDI 100pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Skoda Superb 1.9 TDI 100pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Skoda Superb 1.9 TDI 100pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Superb 1.9 TDI 100pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Skoda Superb 1.9 TDI 100pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Skoda Superb 1.9 TDI 100pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Skoda Superb 1.9 TDI 100pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Skoda Superb 1.9 TDI 100pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Superb 1.9 TDI 100pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Skoda Superb 1.9 TDI 100pk chiptuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Skoda Superb 1.9 TDI 100pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Skoda Superb 1.9 TDI 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Superb 1.9 TDI 100pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Skoda Superb 1.9 TDI 100pk.

Daardoor is dit een goedkope Skoda Superb 1.9 TDI 100pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Skoda Superb 1.9 TDI 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Skoda Superb 1.9 TDI 100pk!

Chiptuning Skoda Superb 1.9 TDI 100pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Skoda Superb 1.9 TDI 100pk genoemd. Hierbij pas je de Skoda Superb 1.9 TDI 100pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Superb 1.9 TDI 100pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Skoda Superb 1.9 TDI 100pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Skoda Superb 1.9 TDI 100pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Superb 1.9 TDI 100pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Superb 1.9 TDI 100pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mercedes-Benz ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Skoda chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Skoda doen.